terug

Actueel

 • Outlet Store van De Porceleyne Fles/Royal Delft in Den Haag (2009-2010)

  Outlet Store van De Porceleyne Fles/Royal Delft in Den Haag (2009-2010)

  **DIT IS EEN BERICHT UIT 2010, DEZE OUTLETWINKEL IS NIET LANGER GEOPEND**

  Van eind november 2009 tot eind februari 2010 heeft Royal Delft, bekend van het traditionele handbeschilderde Delfts Blauwe aardewerk, een winkel geopend in Den Haag aan de Molenstraat 20a. In deze winkel treft u (zolang de voorraad strekt) artikelen aan van de Porceleyne Fles zoals grote borden, kerstbellen, brievenbusfronten van bouwkeramiek, lampvoeten en de beroemde oranjeborden.

  Daarnaast vindt u ook producten van de kristalfabriek van Royal Leerdam. Het betreft hier de laatste partijen van glasserviezen, kunstvoorwerpen, kristallen karaffen, presse papiers en bijvoorbeeld asbakken.

  Uniek voor deze outlet zijn de handgemaakte tegels (13x13 cm) verkrijgbaar vanaf € 2,50 en de kilozakjes met echte Delftsblauwe scherven. Geschikt voor mozaïek of bijvoorbeeld als sierrand in toilet en badkamer. Daarnaast zijn er in deze outlet diverse souvenirs (molens, klompjes, kerstversieringen) die met 50% korting worden verkocht.

  Voor de opening van deze outlet van De Porceleyne Fles (Royal Delft) waren drie illustratoren uitgenodigd, Jos Collignon, Auke Herrema en Margreet de Heer. Zij hebben die middag op hun eigen wijze invulling gegeven aan de traditionele decoraties van wereldberoemde tegels. Deze unieke stukken zijn vanaf 15 december 2009 uitsluitend in de outlet in Den Haag te koop.

  Voor actuele gegevens zie de website van Royal Delft.

  **DIT IS EEN BERICHT UIT 2010, DEZE OUTLETWINKEL IS NIET LANGER GEOPEND**