knobbelvazen?

9

knobbelvazen?

Afmetingen
31,5 cm
Collectie
publiekscollectie
Unieke code

Reacties 9

Uw paar knobbelvazen werd gemaakt door de plateelbakkerij " De drie astonnekes" rond 1690-1700. Het merk is van de toenmalige eigenaar "Gerrit Kam". M.i. toch de moeite om te laten restaureren.

Vrg,

Bedankt voor je reactie roger , kunt u me misschien een restaurateur aanwijzen ?

mvg

Woont U in Belgiƫ of Nederland ?

Vrg,

ik woon in midden Belgie Mijnheer Roger , ik heb al op google gesurft maar ik kan geen restaurarteur vinden hier in belgie . Misschien weet u er eentje, mag ook wel in Nederland zijn hoor

Dank bij voorbaad

ondertussen heb ik de bronzen lampmontage met zorg kunnen verwijderen en al bij al valt de schade wel mee denk ik , enkel een beetje bovenaan en onderaan in de bodem is een gat geboord ( foto bijgevoegd )Ik had nog een vraagje , zijn zulke knobbelvazen van Gerrit Pieterz Kan vrij zeldzaam of toch niet , daar er op internet zo weinig van te vinden is?

Ik heb verschillende knobbelvazen en schotels van GK en PGK in mijn collectie. De kwaliteit kan nogal verschillen. Er is nog vrij veel van deze productie over.

Vrg,

nog een vraagje aan Roger

Vrij recent heb ik me een boekje aangeschaft waar signatures instaan van delfts aardewerk, nu vind ik het sign van Gerrit kam ook terug bij de pottenbakkerij De Paeuw & ook zoals Roger reeds zei bij de astonnekens, klopt dit? en is het uit te maken van welke mijn vazen nu komen

mvg